Gy.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések - Gy.I.K.

Kedves Hallgatók, ezen az oldalon gyűjtjük majd gyakran feltett kérdéseiket - és a rájuk írásban adható legjobb válaszokat.

Addig is, néhány praktikus információ:

Gépteremkereső:

Q.: hol van az I -104-es gépterem? 
A.: az I épület alagsorában, a Campus legtávolabbi sarkában:-) (De így Múzeum körútról megközelíthető intézetként is be tudjuk vonni hallgatóinkat a Trefort-kert pezsgésébe.) Az I épület bejárata eleve az épület alagsorba nyílik, a mi termünk pedig a bejárattól balra elvezető hosszú folyosó legvégén nyílik jobbra. Lásd a Campus-térképen megjelölve!

Q.: és hol van a sima -104, meg a -103 és a -105?
A.: ezek az intézetünk "alatt" vannak, tehát a Főépület magasföldszintjén már bizonyára megismert, zöld oszlopos intézeti folyosónk végén, a fehér korlátok között kell alászállni hozzájuk egy izgalmas csigalépcsőn. Ez az egyetlen módja megközelítésüknek. Ha lent zárva van a szárnyas fém ajtó, akkor vissza kell kapaszkodni a tanárért, aki hozza a kulcsot, ha órája lesz.

Q.: Megvan a -105, a -104 és a -103, de hol a -102?
A.: A - 102-es gépterem is az intézeti folyosó alatt van, de ezt néha külsősöknek is átadjuk, ezért kívülről, az egyetem minden polgára által használható (és a büfé miatt néha túl aktívan használt) alagsori szintről nyílik (lásd intézeti térkép). Az intézeti csigalépcsőn tehát ez nem közelíthető meg, ki kell menni érte az intézeti folyosóról, és az épület főlépcsőjén kell lemenni a büfé felé, majd annak bejárata előtt megtorpanva balra fordulni: a tűzzáró szárnyas fémajtó mögötti folyosó végén, velünk pont szemben nyílik a mi géptermünk.

Oktatói honlapok gyors elérése: